Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023

Gösterim: 2232

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Ek Başvuru Duyurusu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı lisansüstü programlara ek başvuru işlemleri, 21 Ağustos 2023 – 01 Eylül 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN  TIKLAYINIZ

ÇEVRİM İÇİ (ONLİNE) BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ 

NOT: 

  • Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Yüklenecek fotoğraf vesikalık formatlarına uygun biçimde çekilmelidir. Fotoğrafı uygun olmayan adayların başvuruları "Hatalı Başvuru" olarak işaretlenecektir.
  • Enstitü Yönetim Kurullarınca alınan karar uyarınca, kesin kayıt işlemleri online olarak yapılacak olup, konu ile ilgili bilgilendirme daha sonra web sayfasından yapılacaktır.