Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektörümüz 18 Mart Şehitler Günü Anma Programı’na Katıldı

Bandırma Kaymakamlığı’nın düzenlediği, Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü Anma Programı, Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in yanı sıra Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Bandırma ilçe genelinde ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verilen programda Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin oratorya gösterisiyle son buldu. İlgi ile takip edilen oratorya gösterisi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.