Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1249

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Gönen MYO ve Manyas MYO’da Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Gönen Meslek Yüksekokulu ve Manyas Meslek Yüksekokulu’da görev yapan akademik personelimizin katılımı ile akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantılarında Rektörümüz’e, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel eşlik etti.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizin uluslararasılaşma hedefi, yeni yerleşke başta olmak üzere fakülte ve meslek yüksekokullarının durumu hakkında bilgi paylaştı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın daha verimli geçirmek için yapılması gereken çalışmalar hakkında sunum yapan Rektörümüz, ilk toplantıyı Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin üniversitemiz için önemine değinen Rektörümüz, bu yıl öğrenci alımı yapılmayan bazı bölümler için gelecek eğitim-öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirmek istenildiğini vurguladı.

İkinci akademik kurul toplantısı Gönen Meslek Yüksekokulunda yapıldı. Buradaki toplantıda Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Serel Gönen Meslek Yüksekokulu ile ilgili sunum yaptı. Toplantı Rektörümüzün sunumu ile devam etti.

Son toplantı ise Manyas Meslek Yüksek Okulunda yapıldı.  

Son derece verimli geçen toplantıları akademik personel ilgi ile takip etti.