Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2023

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Yurt İçi Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları Ek Başvuru Yerleştirme Sonuçları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Ek Başvuru Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır.

Doktora Genel Kontenjan                               TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Genel Kontenjan           TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Genel Kontenjan        TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş                   TIKLAYINIZ

***Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ

NOT: Alan Dışı Başvurularında Bilimsel Hazırlık Programı Uygulanabilir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Ek Başvurular Neticesinde Yapılan Değerlendirme ve Sınavlarda Başarılı Olup, Kesin Kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine;

2023-2024 eğitim öğretim yılı Güz döneminde kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 06 Eylül 08 Eylül 2023 tarihleri arasında online çevrim içi olarak yapılacaktır.

Adaylar kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı bulunmamalıdır. Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler. Adaylarımız diğer Yükseköğretim Kurumundaki kayıt silme işleminin devam ettiğine ilişkin belge ile kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt sildirmeden enstitümüze kayıt yaptıran adayların kayıtları silinecektir.

Kesin kayıt işlemleri online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. Online Kayıt İçin TIKLAYINIZ

Akademik Takvim İçin TIKLAYINIZ