Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023

Gösterim: 2052

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Yurtiçi / Yurtdışı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları Yerleştirme Sonuçları.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır

Doktora Genel Kontenjan                               TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Genel Kontenjan           TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Genel Kontenjan        TIKLAYINIZ

Doktora Yurtdışı Kontenjanı                           TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Yurtdışı Kontenjan        TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Yurtdışı Kontenjan     TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş Kontenjan TIKLAYINIZ

NOT: Alan Dışı Başvurularında Bilimsel Hazırlık Programı Uygulanabilir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlara Başvurular Neticesinde Yapılan Değerlendirme ve Sınavlarda Başarılı Olup, Kesin Kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine;

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasında online çevrim içi olarak yapılacaktır.

Adaylar kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı bulunmamalıdır. Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler. Adaylarımız diğer Yükseköğretim Kurumundaki kayıt silme işleminin devam ettiğine ilişkin belge ile kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt sildirmeden enstitümüze kayıt yaptıran adayların kayıtları silinecektir.

Kesin kayıt işlemleri online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. Online Kayıt İçin TIKLAYINIZ

Yurt Dışı Kontenjanından kesin kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıt işlemleri ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarında yüz yüze yapılacaktır.

***Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ