Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023

ÜNİVERSİTE YABANCI DİL SINAV DUYURUSU

Üniversite Yabancı Dil Sınavı ile ilgili Önemli Duyuru

21 Aralık 2023 Perşembe günü saat: 13:30 da, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde, Merkezi Derslikler Binası MF105 ve MF106 Dersliklerinde (Sağlık Bilimleri Fakültesi-2.Kat) yapılacak olan Üniversite Yabancı Dil Sınavı'na girmek üzere başvuru yapan adaylarımız, aşağıdaki listede belirtilen sınıflarda sınava gireceklerdir.

Sınıf Listesi İçin TIKLAYINIZ

Üniversitemiz tezli yüksek lisans program başvurularında kullanılmak üzere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 21 Aralık 2023 tarihinde saat 13:30 ‘da yapılacak olan yabancı dil (İngilizce) sınavına girecek adaylar belirtilen tarihte, yukarıda yer alan sınav salonlarında sınavdan 30 dakika önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Adayların sınava girişte kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur, kimlik kartı olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.