Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022

Gösterim: 1762

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Yurtiçi / Yurtdışı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları EK BAŞVURU Yerleştirme Sonuçları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Ek Başvuru Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır

 

Doktora Genel Kontenjan                            TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Genel Kontenjan        TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Genel Kontenjan     TIKLAYINIZ

Doktora Yurtdışı Kontenjanı                        TIKLAYINIZ

Tezli Yüksek Lisans Yurtdışı Kontenjan     TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Yurtdışı Kontenjan  TIKLAYINIZ

NOT: Alan Dışı Başvurularında Bilimsel Hazırlık Programı Uygulanabilir.

 

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Dönemi Lisansüstü Programlara Ek Başvurular Neticesinde Yapılan Değerlendirme ve Sınavlarda Başarılı Olup, Kesin Kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine;

2022-2023 eğitim öğretim yılı güz döneminde kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 07-09 Eylül 2022 tarihleri arasında online çevrim içi olarak yapılacaktır.

Adaylar kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı bulunmamalıdır. Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler. Adaylarımız diğer Yükseköğretim Kurumundaki kayıt silme işleminin devam ettiğine ilişkin belge ile kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt sildirmeden enstitümüze kayıt yaptıran adayların kayıtları silinecektir.

 Kesin kayıt işlemleri online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. TIKLAYINIZ

Yurt Dışı Kontenjanından kesin kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıt işlemleri ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarında yüz yüze yapılacaktır.

 

***Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ