Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018

Üniversitemize Tahsis Edilen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Başlamıştır.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemize tahsis edilen burs kontenjanlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimizin ekte belirtilen Burs Müracaat Formunu ve istenilen belgeleri eksiksiz hazırlayarak Enstitümüz Öğrenci İşlerine 16.10.2018 - 22.10.2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Evraklar:

1- KYK Burs Yönetmeliği 9. Maddesi (TIKLAYINIZ)

2- Burs Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)

3- Öğrencilerden İstenilen Belgeler (TIKLAYINIZ)

ÖNEMLİ NOTLAR:

1.Başvuru formunda verilen bilgiler için gerektiğinde burs komisyonu ve yetkililerce durumun belgelendirilmesi istenebilir.

2.“Uyarma cezası” dışında disiplin cezası olan öğrenciler burstan yararlanamayacaktır.

3.Form bilgilerinde yanlış, tutarsız ve eksik bilgiye rastlanması başvurunun geçersiz sayılması nedenidir. Yanlış bilgi verilmesi durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.