Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018

Enstitümüz Tarafından “İstatistiklerle; Geçmişi Anlamaya, Bugünü Yönetmeye, Geleceği Planlamaya Var mısın?” Paneli Düzenleniyor.

Enstitümüz tarafından, 27 Kasım Salı günü, saat 13.00’ de “ İstatistiklerle; Geçmişi Anlamaya, Bugünü Yönetmeye, Geleceği Planlamaya Var mısın? ” paneli düzenleniyor.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan panelin moderatörlüğünü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Şube Müdürü Arif ŞAHİN yapacakken, konuşmacı olarak ise Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Serdar BAŞARAN, Fiyat İstatistikleri Takım Sorumlusu Rahmiye ÇİLİNGİR, Hanehalkı İşgücü İstatistikleri Takım Sorumlusu Yelda ŞEKER ve Sosyal Araştırmalar Grup Sorumlusu Gamze MÜRAY katılacaktır.

Düzenlenecek olan etkinliğe tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.