Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021

2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurtiçi / Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Yerleştirme Sonuçları.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır

Doktora Genel Kontenjan Tıklayınız

Tezli Yüksek Lisans  Genel Kontenjan Tıklayınız

Tezsiz Yüksek Lisans Genel Kontenjan Tıklayınız

Doktora Yurtdışı Kontenjan Tıklayınız

Tezli Yüksek Lisans  Yurtdışı Kontenjan  Tıklayınız

Tezsiz  Yüksek Lisans Yurtdışı Kontenjan  Tıklayınız

Doktora Yatay Geçiş Genel Kontenjan Tıklayınız

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde  Kesin Kayıt Yaptıracak Olan Adaylarımızın Dikkatine

2020-2021 eğitim öğretim yılı Bahar döneminde kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 08-12 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını” eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını aldıktan sonra, dosya içerisinde (mavi dosya)  08 Şubat 2021 - 12 Şubat 2021 tarihleri arasında 10:00-12:00 / 14:00-16:00 saatleri içerisinde kayıt görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Enstitümüze gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler. Kayıt esnasında yoğunluk oluşmaması için adaylarımız kesin kayıt evraklarını önceden hazırlayıp kayıt görevlilerimize teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylar kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı bulunmamalıdır. Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler. Adaylarımız diğer Yükseköğretim Kurumundaki kayıt silme işleminin devam ettiğine ilişkin belge ile kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt sildirmeden enstitümüze kayıt yaptıran adayların kayıtları silinecektir.

Kesin Kayıt işlemleri şahsen ya da noterden vekaletname ile yapılabilir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Yurt İçi Doktora Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtiçi Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtiçi Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtdışı Doktoa / Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ / CILIK

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ

İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ

Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT GÖREVLİLERİ:

Kesin Kayıt İşlemleri 08 Şubat 2021 – 12 Şubat 2021 tarihleri arasında 10:00-12:00 / 14:00-16:00 saatleri içerisinde aşağıda isimleri belirtilen Araştırma Görevlilerimizin odalarında yapılacaktır.

2020-2021 Bahar Dönemi Başvuruları İçin Kesin Kayıt İşlemlerini Yürütecek Görevli Öğretim Elemanları

ANABİLİM DALI

KAYIT GÖREVLİLERİ

KAYIT YERİ

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ ABD

Arş. Gör. Olcay POYRAZ

C320 2. KAT C 320 (TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA)

2 KAT B 309 ((TEZSİZ YÜKSEK LİSANS, YURTDIŞI TEZLİ/ TEZSİZ).

EKONOMETRİ ABD

Arş. Gör. Fadime AKSOY