Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek Başvuruları 06 Ağustos 2018 ile 12 Ağustos 2018 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

Online Başvuru için TIKLAYINIZ

ONLİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Başvuru yaparken aşağıda belirtilen hususlara dikkat ediniz.

•Mezuniyet Not Dökümünde Not Ortalaması 100’lük olarak belirtilmemiş ise mutlaka  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Not Dönüşüm Tablosu Kullanılarak 4’lük puan 100’lük puana çevrilerek başvuru yapılacaktır. (Başka Üniversitelerin Not Dönüşüm Tabloları kullanılmamalıdır.) Not Ortalaması Diplomada 100' lük olarak belirtilmiş ise bu puan (her hangi bir çeviri yapılmadan) kullanılacaktır.
•Yüklenen belgelerin (Lisans AGNO-Not Döküm Belgesi-Diploma) mutlaka okunur olmasına dikkat edilmelidir. Okunmayan belgeler yüklenmemelidir. İlgili alanlara ilgili belge doğru bir şekilde yüklenmelidir.
•Sınav Sonuçları online başvuru sırasında dosya olarak sisteme kesinlikle yüklenmelidir.
•Yüklenen belgelerdeki bilgiler ile sisteme yazılan bilgilerin aynı olması gerekmektedir.
. Sisteme vesikalık resim yüklenmelidir.