Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Sınav Sonuçları Açıklandı

KESİN KAYIT TARİHLERİ

27 AĞUSTOS - 03 EYLÜL 2018

• Enstitümüz, Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları 27 Ağustos - 03 Eylül 2018 tarihleri arasında Enstitümüze (Anabilim Dalında görevli ilgili asistan hocalarımız kayıtları yapacaktır.) şahsen yapılacaktır. (Şahsen başvuruya gelemeyen adayların noter onaylı vekâlet verdikleri kişiler kesin kayda gelebilir.)
  • Süresi içinde müracaat etmeyen, belgesi eksik olan öğrencilerin kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

ASKERLİK İŞLEMLERİ

• Askerlik tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu (TIKLAYINIZ)  doldurarak, kesin kayıtta ilgili Anabilm Dalında görevli hocalarımıza ibraz edeceği belgelerle bilrlikte teslim etmeleri askerlik sevk tehir işlemlerinin yapılmasında kolaylık sağlayacaktır. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ.