Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Yerleştirme Sonuçları

KESİN KAYITLAR HAKKINDA

KESİN KAYIT TARİHLERİ  21- 25 Ocak 2019

• Enstitümüz, Genel Kontenjan ve Yurt Dışı Kontenjanlarından Doktora ve Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları, 21- 25 Ocak 2019 tarihleri arasında  Enstitümüzde (İlgili Anabilim Dalında görevli asistan hocalarımız kayıtları yapacaktır) yapılacaktır. Kesin kayıt işlemeleri şahsen yapılacak olup, şahsen başvuruya gelemeyen adaylar, noterden vekalet verdikleri kişiler araçlığıyla da kesin kayıtlarını yaptırabilirler.
  • Kesin kayıt esnasında istenen belgeler başvuru kılavuzumuzda yer almaktadır.
  • Kesin kayıt hakkı kazanarak süresi içinde kesin kayıtlarını yaptırmayan, belgesi eksik olan öğrencilerin  kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

ASKERLİK İŞLEMLERİ

Askerlik tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu  doldurarak, kesin kayıtta ilgili Anabilim Dalında görevli hocalarımıza ibraz edeceği belgelerle birlikte teslim etmeleri, askerlik sevk tehir işlemlerinin          yapılmasında kolaylık sağlayacaktır. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ.